. Ma Emma napja van.
Dunakanyar Szépe
2011-06-21 12:46:48
Dunakanyar Szépe

Dunakanyar Szépe

 Alig egy hónap múlva indul az első Dunakanyar Szépe térségi szépségkirálynő-választás Vácon. A szervezők továbbra is várják mindazon 16 és 30 év közötti hölgyek jelentkezését, akik a Szépségkirálynőnek járó korona mellett, büszkén képviselnék a Dunakanyar térségét. A verseny első három helyezettje számos értékes nyereménnyel is gazdagodhat, 2011 Dunakanyar Szépe pedig egy éven át az ország egyik legszebb vidékének arca lehet.

 

A szépségverseny szervezői július 16-án, szombaton, már este hat órától fogadják a versenyre jelentkezőket a váci Madách Imre Művelődési Központ aulájában. A hivatalos regisztrációhoz előzetesen e-mailben kell jelentkezni a www.dunakanyarszepe.hu oldalon, de a válogatás napján, a helyszínen is lehet majd nevezni.

A nagyszabású térségi rendezvény főszervezőjétől, Wernke Ádámtól megtudtuk: július első két hétvégéjén nyilvános toborzást és elő-válogatást is tartanak majd szerte a városban, valamint több szórakozóhelyen is, hogy minél többen vegyenek részt a versenyben.
Meg nem erősített információk szerint, jövőhéten Vácra érkezik a zsűri elnöke, Serdült Orsolya is, aki 2009-ben - éppen a váci szépségversenyről indulva - elnyerte a MISS WORLD HUNGARY címet. A szépségverseny zsűrijében egyébként helyet foglal  Biegelbauer Lilla is, a közismert és keresett modell, egyben a TEN MODELS ügynökség vezetője.
A Dunakanyar Szépe-választás Döntőjére július 30-án, szombaton, a Váci Világi Vigalom keretében kerül sor, délután három órakor, a Duna-parti Nagyszínpadon.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. Mire vársz még??? Jelentkezz!!! Bővebb információ: 06 20/823-16-89


További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>