. Ma Andrea napja van.
Vásárlói klub alakult Vácon
2011-03-24 12:15:03
Vásárlói klub alakult Vácon

Vásárlói klub alakult Vácon

Tegnap adott hírt lapunk Dunakeszi száma arról, hogy újabb fogyasztói csoport fosztogatja a jóhiszemű, gyanútlan embertársainkat. Éppen ezért örömmel adunk hírt arról, hogy váci vállalkozók összefogásával, valami más, és jó jött létre a dunaparti városban.

 

A Generációk Jövőjéért Alapítvány szervezésében, harminc taggal alakult meg a Dunakanyar Vásárlói Klub.
- A Dunakanyar Vásárlói Klubot azért hoztuk létre, hogy egy olyan tőkeerős, érdekvédelmi csoportot szervezzünk, amely képes megvédeni érdekeinket a multik nyomásával szemben. Szeretnénk elérni, hogy a klub vásárlói és tagjai közösen, olyan kritikus tömeget alkossanak, amely már komoly fellendülést idéz elő, Vácon és környékén” - nyilatkozta a sajtótájékoztatón Galántainé Baracsi Gyöngyi, a klub alapítója.  

 

A szervezők abban bíznak, hogy klub erősíteni fogja a lokálpatriotizmust és munkahelyeket is teremt. Február közepén kezdődött el a kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártyák átadása. Már néhány bolt bejáratán ki is van függesztve a klubtagság emblémája. Vásárlásainkat egymásnál tegyük, ne vigyük pénzünket, multikhoz vagy Pestre, amikor Vácon is meg tudjuk ugyanazt a terméket, szolgáltatást venni. Ezzel támogatva egymást a túlélésben, majd a fellendülésben is! - hirdetik honlapjukon. Itt tekinthetik meg, a vállalkozói taglistát és a kedvezményeket. Letölthetik a kártya igényléséhez szükséges nyomtatványokat.
A vásárlói klubhoz minden vállalkozó csatlakozhat. Várják azon tudatos vásárlók jelentkezését is, aki szeretnének hozzájárulni a térség fejlődéséhez. A sajtótájékoztatón, Jess Kinga alapító tag, a vásárlói klubtagság rövid – és hosszú távú előnyeiről is beszélt. Mint mondta: már a vásárláskor kapott engedmény is előny, ám hosszú távon, az itt elköltött forintok, visszakerülnek Vác „pénzügyi vérkeringésébe.  

 

A most alakuló törzsvásárlói kör, kölcsönös előnyöket hordoz magában, úgy az eladó, mint a vevő számára. Ezért lehet, hogy a jövőben többen fogják ezeket a boltokat választani a hipermarketek helyett.A kevésbé tehetősek nem engedhetik meg maguknak ezt a fajta tudatosságot. Kénytelenek megvenni azt, ami a legolcsóbb, függetlenül a minőségtől és attól, hogy ki árulja.  

 

Utána jártunk, hogy az érintett hipermarketek , hogyan  reagálnak a  vásárlói klub hírére. A leginkább érintett, Tesco képviselőjét kérdezte Fejér Szilvia kolléganőm. Arra volt kíváncsi, hogyan értékeli ezt a hírt a Tesco, és milyen hatással lehet a vásárlói klub tevékenysége  áruházuk forgalmára?


Pálfalvi Márta, a Tesco áruházak vállalti kapcsolatokért felelős vezetője, munkatársunknak  elmondta, hogy „A hazai termelők elkötelezett partnereként a Tesco számára fontos a magyar termelők, kis- és középvállalatok piaci sikere. Áruházaink üzletsorán számos kiskereskedő bérel üzletet, az ő forgalmuk fellendítése közös érdekünk. ”Majd így folytatta „ A Dunakanyar Vásárlói Klub működéséhez sok sikert kívánunk, és reméljük, hogy tagjai számára meghozza a remélt piaci előnyöket. „

 

Horváth István

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>